11 kg gasflaske

11 kg gasflaskeLeder du efter information omkring 11 kg gasflasker, så er du landet på den helt rette side. Vi bestræber os på at samle alt information om 11 kg gas. Herunder kan du finde alt information vi har på emnet.

Fordelen ved 11 kg kontra de mindre 5 kg er, at det typisk er en langt billigere løsning. De store er godt nok lidt tungere (giver lidt sig selv), men de koster typisk det samme. Det er typisk også denne slags man bruger til terrassevarmere, gasovne og medbringer i campingvogne.

Hvor kan jeg finde ombytning af gasflaske på 11 kg?

For at du kan finde ud af, hvor du har mulighed for at lave en ombytning, så skal du først finde ud af, hvilket mærke din gas. Det er nemlig ikke alle forhandlere, der bytter alle mærker. Derfor er det vigtigt at tjekke op på dette, inden du kører ud og bytter, så du er sikker på, at du ikke kører forgæves. Når du har fundet ud af, hvad mærke din flaskegas er, så kan du benytte dig af vores liste over forhandlere af dette mærke.

Hvordan finder jeg 11 kg gas på tilbud?

Først og fremmest skal du finde ud af, hvilket mærke din flaske er. Når du har fundet ud af dette, så kan du benytte dig af vores liste over forhandlere. Herefter kan du holde øje med deres tilbudsaviser for at finde ud af, hvor du kan finde tilbud på 11 kg gas. Det er din bedste mulighed.

Oversigt over forhandlere af Kosangas

Oversigt over forhandlere af Primagaz

Oversigt over forhandlere af Viking Gas

Hvorfor er 11 kg flaskegas en god størrelse?

Den helt klare fordel ved at købe 11 kg flaskegas i stedet for 5 kg er, at de koster det samme. Derfor kan man altså hurtigt regne ud, at du får mere for pengene ved at købe den store. Dog er den selvfølgelig en del tungere end den lille, men derimod sparer du også en del. Den er derfor fin til at have stående ved gasgrillen, terrassevarmeren eller i campingvognen. Her skal du nemlig ikke flytte ret tit på den, og så kan du lige så godt udnytte, at den er billigere.