5 kg gasflaske

5kg gasflaskeLeder du efter 5 kg gasflaske, så er du kommet til det helt rette sted. Vi har samlet alt omkring 5kg flaskegas her på siden. Som oftest er de ikke ret meget billigere end de større 11 kg gasflasker, men de mere praktiske. Det giver lidt sig selv, at de er mindre, hvorfor de er nemmere at have dem med. F.eks så kan der være begrænsninger på, hvor stor en flaske, der kan stå under din gasgrill, hvis du har sådan en.

Hvor kan jeg finde ombytning af 5 kg gasflasker?

Afhængig af, hvad mærke du har, så findes der forskellige forhandlere. Når du har fundet ud af, hvad mærke din gas er, så kan du bruge vores liste. Vi har lavet en liste over forhandlere til de forskellige mærker. De fleste af disse forhandlere af dit mærke vil typisk også bytte din 5 kg gas. Du kan samtidig også tjekke disse forhandlere for eventuelle tilbud på din gas.

Oversigt over forhandlere af Kosangas

Oversigt over forhandlere af Primagaz

Oversigt over forhandlere af Viking Gas

Hvorfor skal jeg have en 5 kg gasflaske?

En af grundene til at, at det kan være en fordel at få en er selvfølgelig størrelsen. 5 kg er slet ikke lige så stor som 11 kg. Faktisk så er der mange gasgrill, der kun er godkendt til at have en lille flaske stående. Økonomisk er der ikke den store forskel, men den har den fordel, at det er mere praktisk. Den har simpelthen en bedre størrelse, som gør, at den er nemmere at tage med rundt. Derfor kan det være fint at have til, når man skal på tur – om det er på stranden eller i skoven. Så er den lettere at slæbe med rundt.