Billig gas

Billig gas

Har du en campingvogn, gasgrill, terrassevarmer til gas eller andet, der benytter sig af gas, så er du helt sikkert også interesseret i at finde billig gas. Herunder har vi samlet de bedste tips til, hvordan du kan spare nogle penge. Vi har desuden samlet en liste over forhandlere til de forskellige mærker, så du kan se, hvor du skal køre hen.

Først skal du dog finde ud af, hvilken slags gas du har. Før du kan finde en god pris på dette, så skal du vide, hvilket mærke, du vil have, og hvilken størrelse du skal bruge. Kigger du efter en gas ombytning, så kan du også bruge disse tips. Der skal du dog også have styr på, hvilken slags du leder efter.

Hvor finder jeg billig gas?

Når du har fundet ud af, hvilket mærke gas du har, så kan du benytte dig af vores oversigt herunder. Herunder har vi samlet alle forhandlere fra dette mærke. Her er vores bedste råd, at du holder øje med deres tilbudsaviser for at finde en god pris. Vi kan desværre ikke holde øje med dem allesammen, men vi har samlet de mest gængse tilbud som weekend-tilbud eller lignende.

Oversigt over forhandlere af Kosangas

Oversigt over forhandlere af Primagaz

Oversigt over forhandlere af Viking Gas

Andre tips

Har du ikke en flaske endnu, så har vi et godt tip til dig. Hold øje med Facebook Marketplace, DBA og Gul og gratis efter private, der vil sælge deres brugte gasflasker. Så kan du nemlig køre ned til en forhandler og ombytte denne flaske, og så har du sparet noget af prisen på en “ny”. Du køber nemlig kun brugsretten til en flaske, så derfor er det som sådan ikke en ny, du køber.

På den måde kan du spare en masse penge, hvis du ikke har nogen flaske. Her kan vi anbefale dig, at du minimum skaffer dig 2 stk, da det er mest praktisk. Så er du nemlig sikker på, at du altid har en stående, hvis den anden skulle løbe tør. Og det er ikke ret meget dyrere, da du som regel kan få det samme for din flaske, hvis du har købt den brugt.

Det er også muligt at køre til Tyskland og hente flaskerne. Her kan du typisk spare omkring 25 % på prisen på en ombytning. Det kræver selvfølgelig, at du har tid til at køre derned. Så kan du jo samtidig hente slik og sodavand med hjem, når du alligevel er dernede. Der er dog regler for, hvor meget gas du må have i din private bil. Det er en risiko for, at du kører galt, og det vil ikke være sjovt, hvis du har bilen fyldt med gas. Du kan læse mere om kravene på Beredskabsstyrelsens hjemmeside.