Forhandlere af Viking Gas

Her på siden har vi samlet en oversigt over de forhandlere, der sælger og ombytter Viking Gas.

  • Danish Agro Shoppen

Vi opdaterer løbende listen med forhandlere. Vi undersøger dog lige pt. markedet for Viking Gas, hvorfor den ikke er ret tilstrækkelig. Der er dog generelt set ikke ret mange, der sælger og ombytter mærket. Dog er vi klar over, at en del lokale kiosker har mærket. Det er dog for stort et omfang til, at det er noget, vi kan holde styr på. Vi kan dog kun råde dig til at undersøge dit lokale nærområde for eventuelle forhandlere.

Hvad er priserne på Viking Gas?

Hvis du leder efter Viking priser, så kan vi kun anbefale dig at holde øje med forhandlernes hjemmesider. Her kan du løbende se deres tilbudsaviser for at finde ud af, hvornår de har mærket på tilbud. Vi kan desværre ikke holde øje med alle forhandlere og deres tilbudsaviser, så derfor kan vi kun rådgive ud fra dette.

Hvem er Viking Energi?

Viking Energi er producenten af mærket. Det er den eneste danske gasproducent, der findes. De er lille 100 % danskejet selskab. De har ikke store krav til aktionærer mht. indtjening og afkast. Viking Energi er derfor et alternativ til de mere etablerede spillere på markedet. De fokuserer primært på erhverv, så derfor kan det godt være lidt besværligt som privat, da der ikke er så mange forhandlere. Her slipper virksomhederne for lange kontrakter i modsætning til hos de andre firmaer.

De har hovedkontor og lager i Greve-området. Derudover har de fyldestation, lager og kontor i Thorsø ved Aarhus. De blev grundlagt i 2012, da ejerne overtog det tidligere Viking Gas.

Hvor kan jeg læse mere om Viking Gas?

Hvis du ikke synes, at vores information var tilstrækkelig, og at du har brug for at læse mere, så kan du læse mere om virksomheden på deres egen hjemmeside.