Gasflaske tilbud

Gasflaske tilbudDer findes rigtig mange forskellige typer gasflasker. Hvis du skal finde sådan en på tilbud, er det altså vigtigt, at du finder ud af, hvilket type du har, og hvad størrelse det er. Først når du har fundet ud af dette, kan du finde en god pris på den.

Du skal også finde ud af, om du skal have en ombytning, eller om du skal have en helt ny flaske. Der væsentlig forskel på prisen, da du køber retten til at bruge flasken, når du køber en ny. Har du en i forvejen, har du allerede brugsretten, så derfor er det bare at køre ned at bytte den.

Tilbud på ombytning af gasflaske

Leder du efter et tilbud på en ombytning, så skal du kigge efter dette. Her er det vigtigt, at du kigger under det mærke, som din gasflaske har. Mærket står typisk på selve flasken. Når du har fundet ud af dit mærke, så kan du bruge oversigt over forhandlere. Når du har fundet en forhandler, så skal du holde øje med deres tilbudsavis for at finde en god pris. Vi har samlet de gængse tilbud (fredagstilbud f.eks.) fra de forskellige forhandlere, men vi kan desværre ikke holde øje med alt.

Oversigt over forhandlere af Kosangas

Oversigt over forhandlere af Primagaz

Oversigt over forhandlere af Viking Gas

Tilbud på ny gasflaske

Leder du efter et tilbud på en ny gasflaske, så er det lidt samme procedure. Dog skal her gøre dig bevidst omkring, hvilket mærke du vil have. Der er lidt forskel på priserne, men der er dog ikke det store at hente. Dog svinger det, hvilke forhandlere, der har hvilke mærker, så derfor skal du undersøge, hvad der ligger i dit lokalområde. Det er jo ikke så smart at købe et mærke, hvor nærmeste forhandler ligger 20 km væk, hvis du nemt kunne have fået en tættere på. Når du har besluttet dig for dette, så kan du benytte vores oversigter. Her kan du se, hvor de forskellige mærker kan købes henne. Derved kan du hurtigt danne dig et overblik over, om du har en forhandler i nærområdet. Har du det, så er det bare at holde øje med tilbudsaviserne fra den givne forhandler. Vi har dog samlet de tilbagevendende tilbud på siden (f.eks lørdagstilbud), så du er opdateret på disse.

Oversigt over forhandlere af Kosangas

Oversigt over forhandlere af Primagaz

Hvilken størrelse gasflaske skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige størrelser af gasflasker. 2 kg, 3 kg, 5 kg, 6 kg, 10 kg, 11 kg, 17 kg, 22 kg og 33 kg. Dog kan du næsten forestille dig, at de store på 22 kg og 33 kg er lidt for store til at slæbe med rundt, når man skal på tur. De har også svært ved at stå inde i en terrassevarmer, gasovn eller lignende. Derfor er de mest populære gasflasker dem på 5 kg og 11 kg.

Forskellen på de to flasker er selvfølgelig størrelsen. 5 kg vel altid være nemmere at slæbe rundt med end dem på 11 kg. Dog er der ikke ret stor forskel på prisen. Du sparer altså en del ved at tage de større 11 kg, da prisforskellen stort set ikke er der. Nogle forhandlere vælger endda at bytte lige over med 5 kg for 11 kg. Derfor vil man altså kun benytte sig af de mindre flasker, hvis det er, fordi det rent praktisk er nemmere. Ellers vil en større 11 kg altid være den billigste løsning.

Hvor kan jeg ellers finde dem?

Gasflasker er ikke noget ny fænomen, så derfor er der en del mennesker, der har en. Dine forældre har garanteret en eller flere stående, eller så har nogle af dine sandsynligvis en. Du kan derfor være heldig, at de ikke bruger dem mere, og du så kan få en gratis. Det kan jo også være, at du kan slippe med et par hundrede kroner for en tom gasflaske. Det er er en helt fin pris i forhold til, hvad de koster, når du skal købe dem nye.

Alternativt, så har du også muligheden for at tjekke DBA, Gul & gratis og Facebook Marketplace efter gasflasker. Her kan du være heldig at være finde en, der vil sælge en flaske billigt. Det er den billigste metode.

En helt anden metode er også, at du kan køre sydpå for at foretage en ombytning. Her har du også mulighed for at spare penge. Typisk kan du spare omkring 25 % på ombytningsprisen ved at køre til Tyskland. Kører du til Tyskland, så er der også regler for, at hvor meget gas, du må have i bilen. Der kan nemlig ske det, at du kører galt, og så er det ikke sjovt med en masse gasflasker bag i. Vil du læse mere om dette, så kan du tage et kig på Beredskabsstyrelsens hjemmeside.

Vigtigt at huske

Det er vigtigt at huske, at du forholder dig til de regler, der findes. Læs guiden til det produkt, hvor du skal benytte dig af gas, så du er sikker på, at du gør noget farligt. De kan nemlig være ekstremt farlige, hvis de bliver brugt forkert. Derfor skal du huske at tage nogle forholdsregler, når du bruger gasflasker.

Et andet tip er, at altid at have 2 flasker stående. Så har du en du kan bruge, og så har du en reserve. Det betyder, at når din gasflaske er tom, så kan du tage den nye i brug. I mellemtiden har du tid til at få byttet den gamle. Så slipper du for at skulle ud køre, mens du har en flæskesteg på grillen. Det er nemlig ikke ret sjovt!