Guide til køb af terrassevarmer på gas

Den danske sommer kan være rigtig behagelig og lun som sommeren 2018. Vi har dog mange aftener, hvor det er dejligt at sidde udenfor, men hvor det lige bliver en anelse for koldt. Her kan en terrassevarmer på gas være en god ting at have stående.

I denne artikel vil vi komme ind på, hvad du skal være opmærksom på, når du skal ud og have dig sådan en. Der kan være rigtig mange ting at være opmærksomme på, men med denne guide bliver du godt klædt på til køb af terrassevarmer.

Har jeg overhovedet brug for en terrassevarmer?

Først og fremmest, så skal du overveje, om du overhovedet får brug for en. Det kan være en relativ dyr investering, og derfor er det vigtigt, at du er sikker i din sag. Er du typen, der godt kan lide den frisk luft om aftenen, så kan det være en god idé. Det kan være en rigtig god ting til at erstatte tæppet om aftenen eller forlængere muligheden for at sidde ude lidt længere.

Derudover bidrager den også med en masse hygge, da forbrændingen både skaber noget dynamik og varme.

Hvilken type terrassevarmer på gas?

Der findes mange forskellige typer. Du kan få store, som typisk ses på caféer og restauranter. Så kan du få mindre til mere privat brug, men også små nok til at kunne stå på et bord. Forskellen er, hvor stort et areal, de varmer, og hvor koncentreret, de varmer. Samtidig er de mindre også en del nemmere at flytte rundt end de store af dem.

Typisk så vel de store kun være beregnet til caféer og restauranter. Har du et større område, hvor det giver god mening at have en stor, så kan du godt kigge på en af de større.

Har du brug for en ligesom caféer, men synes de bliver for store, så kan du få dem lidt mindre. De er gode til overdækkede arealer, da det holder bedre på varmen.

De mindre af dem til borde er ganske praktiske til et lille hjørne. De varmer godt, men dog kun på et lille areal. Det kan dog være nok afhængig af, hvordan arealet udfolder sig. Her kan du også finde en lave model, hvis du ikke er interesseret i en bord-model.

Hvad skal jeg være opmærksom på?

Først og fremmest, så skal du kigge på, hvor meget varme den kan lave. Det defineres typisk i kW. Samtidig skal du også kigge på, hvor stort et areal, den er beregnet til. En stor terrassevarmer med en lille varmeeffekt vil ikke føles lige så varmt som en lille terrassevarmer med stor varmeeffekt. Dertil skal du dog også tage in mente, at jo højere varmeeffekt, jo mere gas forbruger den.

Derudover skal du også kigge på, om der kan stå en gasflaske i den. Hvis du ikke gider have en flasken stående fremme, så kan du finde en, hvor flasken kan stå inde i.

Hvor kan jeg købe en?

Du kan finde dem rigtig mange forskellige steder. Dog kan de som regel findes i nogle modeller hos Bilka, Jem & Fix og Silvan. Du kan også finde flere forhandlere på nettet. Det kan dog være en god idé at tage ud og se den, man har tænkt sig at købe inden. Så er du sikker på, at den er den størrelse, du gerne vil have. Du risikerer heller ikke, at udseendet er noget andet end du regnede med.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *